Gezi davasından Beşiktaş başkanlığına

Hasan Arat ve Serdal Adalı’nın yarıştığı Beşiktaş Kulübü başkanlık seçiminde, Beşiktaş’ın yeni başkanı Hasan Arat oldu. Oy verme sürecinde 12 bin 152 üye oy kullandı. 21 farklı sandıkta oy kullanan üyeler, Beşiktaş’ın yeni başkanını belirledi.

Hasan Arat ve Serdal Adalı arasında geçen mücadelede, kazanan taraf Hasan Arat oldu. 18 sandık açıldıktan sonra Serdal Adalı’ya 2333 oy fark atan Arat’ın başkanlık seçimini kazanması kesinlik kazandı.

GEZİ DETAYINI ODATV KEŞFETTİ

Kamuoyunda ‘Çarşı davası’ olarak bilinen, Gezi olaylarında ‘hükümeti devirmeye teşebbüs’ ettikleri iddiasıyla suçlanan 35 sanığın yargılanmasında ortaya çıkan bir detay bugün yeniden akıllara geldi.

Bugün yapılan kongre ile göreve gelen Hasan Arat’ın kamuoyunda “Çarşı davası” olarak bilinen ve içlerinde Beşiktaş’ın Çarşu taraftar grubu üyelerinin de olduğu 35 sanığın yargılandığı davada duruşma salonlarındaydı.

O dönem, Çağlayan Adliyesi’nde görülen duruşmalara Beşiktaş Yönetim Kurulu’ndan kimse katılmazken, eski yönetici Hasan Arat’ın katılması dikkat çekmişti.

Gezi davasından başkanlık koltuğuna giden bu yol spor dünyasının dikkatinden kaçsa da Odatv bu ayrıntıyı kaçırmadı.

Odatv.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x